Thuis

JIANGSU UNITE FILTRATION EQUIPMENT CO., LTD

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

JIANGSU UNITE FILTRATION EQUIPMENT CO., LTD

Verenig Groep wordt opgericht in 2003. Het heeft drie belangrijke delen gevestigd: Verenig Petrochemie, verenig Filtratie, en verenig Reiniging. het heeft bij het Shuofang-industrieterrein op het Nieuwe Gebied van Wuxi de plaats bepaald van, die een gebied van 68000m2 behandelen, met 45000 m2, fabriek de bouwgebied en 2000 m2 de bureaubouw. Wij hebben materiaal 220, waarvan 105 techniek en technisch personeel zijn.

 

Wij hebben klasse-A, klasse-B, en klasse-C drukvatkwalificatie voor productie en ontwerp, en verworven het systeemcertificatie van Sira ISO9001, Ce-certificatie, ASME-de kwalificatie van het kwaliteitssysteem, van de het Classificatiebureaukwaliteit van China het systeemcertificatie, speciale de vergunningskwalificatie van het materiaalonderhoud, van de het materiaalkwaliteit van de civiel gebruik nucleaire veiligheid het systeemcertificatie en vele octrooien. Na de toewijding van vele jaren, worden wij toegekend als „Jiangsu-Provincie Privé Technologische Onderneming“, „Beroemd Handelsmerk van Jiangsu“, „High-tech bedrijf van Jiangsu“, enz.

 

Jiangsu verenigt Co. van het Filtratiemateriaal, is Ltd een fabrikant van het de filtersysteem van global, combinerend de productie,
onderzoek, en algemeen project samen aangaand allen. Wij hebben meer dan 300 octrooien. Op het drie belangrijkste gebied van water, gas, en het systeem van de oliefiltratie, verlenen wij de dienst in industri S zoals aardolie, petrochemie, steenkool chemische techniek, nieuwe energie, milieubescherming, scheepsbouw, de industriesteun, enz.

 

Wij volgen dicht het bedrijfsconcept het creëren van waarde voor onze klanten. De naverkoopdienst wordt verstrekt allen over het land en wij waarborgen dat onze ingenieur van de naverkoopdienst op plaats binnen 24 uren kan aankomen. Verenig Filtratie heeft geleverd voor China National Petroleum Corporation, het Petrochemische Bedrijf van China, ConocoPhillips-Co., China Shenhua Energy Company, Air Liquides.a., Metallurgisch Bedrijf van Beperkt China, het Bedrijf van de de Scheepsbouwindustrie van China, enz. Met de niet-telbaar succesvolle gevallen van meer dan tien jaar de ervaring en in instrumentenselectie van filterelementen en ander materiaal, helpen wij onze klanten om kosten zeer te drukken terwijl het leiden van tot grotere waarde voor hun zaken.

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : VERENIG me

Aantal werknemers : 200~300

Jaarlijkse omzet : 2300000-3700000

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 40% - 50%

geschiedenis van het bedrijf

2003 verenigt Wuxi Chemische het Materiaalopeenhoping 2007~2009 van Petro Ontwerp en veroorzaakt filtratiesysteem, ontvangt A1, het drukvatcertificaat van A2, ingaat het gebied van drukvat 2009~2012 Ontvangend ISO9001-certificaat 2014 Jiangsu Co. van het Filtratiemateriaal, Ltd opeenhoping, en ontvangen ASME-certificaat VERENIGEN

 

bedrijfsdiensten

Verenigde Dienstenindustrie vele jaren, strikte implementatie van internationaal de kwaliteitsbeheersysteem van ISO9001. Tenuitvoerlegging van een uitvoerige, gehele proceskwaliteitsbewaking. En met een aantal projecten in het land, hebben wij een strategisch partnerschap op lange termijn met vele agenten, ervoor zorgen gevestigd om het beste systeem van de klantenservicedienst voor u te verstrekken, verlenen wij het technische overleg van de 24 uurtelefoon en de dienst ter plaatse 48 uren.

Bedrijfteam

Om concurrerend filtratiemateriaal en de oplossingen die van het filtratiesysteem te verstrekken de meeste waarde voor klanten voortdurend tot stand te brengen

 

CONTACT

Adres: NO.24-Yuans 1st Weg, Shuofang-Industrieterrein, het Nieuwe District van Wuxi, Jiangsu

Factory Adres:NO.24-Yuans 1st Weg, Shuofang-Industrieterrein, het Nieuwe District van Wuxi, Jiangsu